Vanity Fair has a nice look at the new Google headquarters, including a rendering of the mammoth 1.1 million-square-foot campus. The new campus is called “Bay View.” At first, you think you’re just looking at a bunch of boring identical buildings. But it’s designed like a search algorithm to get employees from start to finish as quickly as possible.

The architects, NBBJ, say the complex was designed with “bent” rectangular buildings and plenty of bridges and tunnels so that no two employees would ever be more than a 2.5-minute walk away from another. If you’ve ever visited any of the large Silicon Valley campus, you know many need shuttles to get people from one end to the other. Wanna Talk to Sergey? Just wander over and voice your opinions! What could go wrong? [Vanity Fair]

The rendering above by NBBJ via Vanity Fair.